Over ons

Grootse producten voor kleine prijzen
Dropshippingcentrale is een jong bedrijf dat in de jaren sinds haar oprichting is uitgegroeid tot een grote speler op de Nederlandse en Belgische online webwinkelmarkt. Het bedrijf is ontstaan vanuit een nieuwsgierige houding naar de altijd in beweging zijnde online verkoopmarkt. Die nieuwsgierigheid leidde tot het aantrekken van eerst één leverancier, die parfum en verzorgingsproducten leverde. Al snel volgden meer leveranciers en is Dropshippingcentrale uitgegroeid tot een webwinkel van formaat met ruim 9000 artikelen in het aanbod, in productgroepen van parfum en verzorging tot speelgoed, schoolspullen en voetbalartikelen.
Dropshippingcentrale en haar leveranciers werken met een unieke constructie: Dropshippingcentrale heeft namelijk niet het hele aanbod van ruim 9000 artikelen zelf in voorraad, maar levert een deel van het assortiment direct vanuit het magazijn van de leveranciers.

Deze constructie laat ruimte voor ons om scherpe prijzen te hanteren, omdat we niet de kosten van grote magazijnen en personeel mee hoeven te nemen in de prijzen van onze producten. Door onze goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij u tegelijkertijd ook garanderen dat uw bestellingen volgens afspraak geleverd worden. U ziet: dat levert alleen maar voordeel op.
Bent u leverancier?
Geïnteresseerd in een samenwerking met Dropshippingcentrale? Wij horen graag van u.
  info@dropshippingcentrale.nl

© 2014 - 2020 Dropshippingcentrale